Home » Update V1.0

Update V1.0

Gepubliceerd op 16 april 2021 om 11:20

Welkom bij RadioTropical V1.0, de aller eerste versie van RadioTropical!

We hebben dagen gewerkt om de site zo overzichtelijk en optimaal te maken, hierbij introduceren wij onze aller eerste versie! Dit betekend dat de site voor tijdelijk deze uitstraling zal krijgen en misschien soms kleine updates kan verwachten. We hopen dat de site ook daadwerkelijk voor iedereen overzichtelijk genoeg is, des ondanks alles blijven we achter de schermen nog druk bezig met de site. We hebben nog vele ideeën die we willen uitvoeren! 

Maar wat kan je tot nu toe al op de site? En hoe zit de V1.0 nu echt in elkaar? Dat wil ik jullie uitleggen in dit Nieuwsbericht!

V1.0 biedt nog vele mogelijkheden, maar toch kan je al vele dingen uitvoeren. Denk hierbij aan het volgen van het nieuws, het non-stop luisteren naar de radio en solliciteren voor een eventuele vacature. We hebben ervoor gezorgd, na aanvraag, dat op elke pagina de radio automatisch te horen is en je dus niks mist terwijl je even een shout of request wilt versturen naar de draaiende DJ. Hoelang we op V1.0 gaan draaien, en welke updates er nog zullen gaan komen is nog onduidelijk. Maar een Inlog-Systeem en Games zijn nog hoog op de planning maar kosten wel wat meer kennis en tijd. Heb jij nog ideeën of lijkt jou de site bewerken leuk? Kijk dan bij de Vacatures voor Ontwikkelaar!

Ik hoop je genoeg geïnformeerd te hebben, wanneer je nog met vragen zit kan je altijd langs gaan bij onze livechat! We hopen dan binnen maximaal 2uur te antwoorden. Ook kan je een reactie hieronder achterlaten en geven we ook antwoord op je vraag!

Groet, het RadioTropical team!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.